Möt den nya agila eran

Kollision mellan arbetskulturer, brist på koordination i arbetet, stigande arbetsbelastning på personalen. Vad krävs av organisationer, team och medarbetare för att lyckas 2022?

Fyll i formen så skickar vi rapporten till din mailadress direkt.

  Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att Swedbyte får lagra och använda mina personuppgifter (Privacy Policy).

  Anatomy of Work 2022

  För två år sedan ändrade COVID-19 både världen och vårt sätt att arbeta. Balansen mellan arbete och fritid, den som vi tidigare definierade genom hur många timmar vi tillbringade på jobbet i relation till hur mycket ledig tid vi hade hemma, fick en helt ny innebörd. Och vi kan vara säkra på att fler förändringar väntar. Ledare måste inte bara anpassa sig till den här nya verkligheten, utan också lära sig att trivas med den.
  Asana har intervjuat 10 624 globala medarbetare för att ta reda på vad som fungerar – och inte fungerar – i deras organisationer. En del av det vi har fått reda på finns på den här sidan. Allt de lärt sig finns i den fullständiga rapporten.

  Utbrändhet

  42 % av arbetstagarna upplever utbrändhet och bluffsyndromet samtidigt. 40 % av arbetstagarna anser att utbrändhet är en oundviklig del av framgång.

  Koordination

  Anställda missar 15% av sina deadlines.Varför är det så svårt att hålla dem? 24% av de anställda menar att för många möten är en direkt orsak till missade deadlines.

  Verktyg

  Anställda växlar mellan 9 appar upp till 25 gånger per dag. Ett alltför stort beroende av appar leder till lägre effektivitet, fler missade meddelanden och fler arbetstimmar.

  Målet är maximal transparens i processer

  7 av 10 anställda anser att tydliga arbetsflöden och exakta uppgifter hjälper dem att uppnå sina mål. Verktyg för processhantering och team-koordination är viktigare än någonsin för framgång och stabil verksamhet.

  Problem och lösningar

  Från Anatomy of Work Index 2022 får du veta hur team och organisationer kan få ordning på arbetet och anpassa sig till ”the new normal” och trivas.
  • Hybridkontor
  • Jobb om jobb
  • Bluffsyndromet
  • Produktivitetsfällan
  • Kollision mellan arbetskulturer
  • Tips för att förebygga utbrändhet
  sd

  Ladda ner den fullständiga rapporten

  Viktig forskning och slutsatser för ledare, arbetstagare och team som är redo att utforska den agila arbetsplatsens tidsålder.
  Hämta rapporten

  Senaste nytt

  Aktuellt om Asana från vår blogg
  Ledare och futurist

  Se framtidsmöjligheterna: ledare och futurist

  Hur kan man som chef och ledare lära sig att bli futurist och göra prognoser om framtida utveckling?

  Så skriver man en operativ plan

  Nyttan med en operativ plan

  Vad en operativ plan är, hur den skiljer sig från en strategisk plan och hur man lägger upp den – läs i artikeln.

  Viessmann case study

  Viessmann utvecklar klimatlösningar för framtiden med Asana

  Ta reda på hur Viessmann utvecklar och lanserar av produkter på marknaden snabbare med Asana.