Asana för marknadsföring och kreativa team

Tydliga uppgifter och mål, enkla arbetsprocesser, mindre onödigt arbete – med Asana kan ditt team koncentrera sig på det som verkligen är viktigt.

Starta en gratis provperiod
Boka en demo

Lösningar för de viktigaste uppgifterna

Från ny idé till resultatrapport – lägg mindre tid och kraft på att lyckas med kampanjer, produktlanseringar, evenemangsplanering och mycket annat.
projekt i asana

Projekt utan dröjsmål

Du kan vara säker på att teamet har allt de behöver för att sätta igång med projektet, allt för ett så produktivt arbete som möjligt. Standardisera förfrågningar och samla briefs i Forms - centralisera dina arbetsprocesser.

Tydliga planer

Med Timeline kan du visualisera dina projektplaner och se hur uppgifterna hänger ihop med varandra. Då uppstår det inga fördröjningar i projektarbetet, även om planerna skulle ändras.
asana belastning

Jämn arbetsbelastning

Workload visar hur mycket varje medarbetare har att göra just nu. Tack vare Workload kan man balansera arbetsbelastningen, så att ingen får för mycket på sitt bord och riskerar att missa deadlines.

Automatiserade processer

Automatisering optimerar arbetet med marknadsföring och content. En större tydlighet i processerna, färre fel och mindre tråkigt rutinarbete. Ge teamet mer tid att vara kreativa.
godkännanden i asana

Feedback

I Asana förvandlas återkoppling till uppgifter. På så sätt vet teamet exakt vad som behöver förbättras och arbetar mer produktivt utan att behöva lägga tid på onödig kommunikation.

Skippa onödiga mail

Godkännanden skapar ofta flaskhalsar i arbetet. Med Approvals i Asana kan du följa och hålla koll på vad som behöver godkännas och när, så att projekten inte hakar upp sig på grund av brist på återkoppling.

Du är i gott sällskap

Gör som andra ledande företag och implementera Asana
Spotify
Uber
PayPal
Facebook
Harward University
KLM
Deloitte
Google

INTEGRATIONER

All data i ett enda system

Integrera alla arbetsappar och program i Asana - håll information, verktyg och processer samlade och kopplade till varandra.

Ägna dig åt det du gillar mest med ditt jobb

Vi tar hand om allt det andra.
Börja din gratis 30-dagars provperiod av Asana Business idag.

Senaste nytt

Aktuellt om Asana från vår blogg

Vad är en konsekvensanalys? 4 steg för att förbereda för vad som helst

Lär dig hur en konsekvensanalys kan hjälpa dig att komma tillbaka på rätt spår när hinder uppstår, samt fyra steg för att skapa en för ditt eget företag.

Hur man skriver en effektiv mötesagenda (med mall)

Ta reda på hur en bra mötesagenda maximerar mötets effektivitet och håller ditt team på rätt spår.

IT-projektledning: En guide för chefer och deras team

Vi berättar hur projektledare kan använda programvaror för IT-projektledning för att gå igenom de fem faserna av livscykeln i projektledning och utföra komplexa uppgifter mer effektivt.