Kom igång med Asana

Swedbyte är en Asana Elite Solutions partner i Norden. Vi hjälper företag optimera interna proccesser och komma igång med Asana: från implementering och onboarding till djupgående frågor och utveckling av unika integrationer.

Paketerbjudanden för konsult och implemenering

Vi har tagit fram paket för företag som vill implementera Asana eller för dom som redan är bekanta med verktyget och är ute efter att börja använda verktyget till 100%.

För er som vill börja använda Asana i ett mindre team eller planerar en stegvis övergång i ett större företag: börja med att testa verktyget och se om den passar er.

Express imlementering
4 tim/5 000
SEK
Snabb start på 1 dag
Grundläggande produktöversikt för admininstratören
Analys av en enskild process
Modellering av en enskild proccess i Asana
Inställning av automationer
1 timme personalutbildning

En nyckelfärdig arbetsyta i ett projektledningssystem för större team som är ute efter att spara resurser och komma igång med Asana snabbt och effektivt.

Ready-to-go
25 tim/25 000
SEK
Full processanalys
Inställning av 5 eller mer proccesser
Utveckling av interna regler för användning av systemet
7 dagars premiumsupport
Personalutbildning
10% rabatt på vidare konsulttjänster

För befintliga Asana-användare som känner att systemet inte används till 100% eller att kontot har blivit stökigt och behöver balanseras av.

Back-on-track
5 tim/6 000
SEK
Analys av arbetsytan
Analys av befintliga huvudprocesser
Systematisering av informationen: ta bort onödiga objekt, skapa ett system med taggar och anpassade fält
Utveckling och implementering av interna regler för användning av systemet
Personalutbildning

För företag som vill få det absolut bästa
av sin Asana-prenumeration

Om ni är ute efter lokal support och regelbunden kommunikation runt ert projektledningssystem rekommenderar vi vårt Premium-paket.

 • Support av era användare per email och telefon
 • Dedikerad projektansvarig
 • Kvartalsmöten inklusive:

– en översikt över er användning av Asana
– utvärdering av effektiviteten i systemet
– utbildningar om nya funktioner
– roadmap översikt

 • Anpassnings- och utbildningstjänster, utveckling av videoinstruktioner, skapande och uppdatering av handböcker, produktrådgivning och expertråd i kundsupport – 1 timme per månad för varje 10 användare

Vänligen kontakta oss för mer information!

Kontakta oss

Är du redo att börja testa?

Starta din gratis 30-dagars testperiod av Asana Business redan idag. Inget kreditkort behövs - lämna dina kontaktuppgifter så sköter vi resten.

Vad mer vi kan hjälpa er med:

Utveckling av applikationer

Vår interna team av utvecklare med djup erfarenhet i Asana API kan bygga appar och komplexa automationer efter era behov.

Fakturering i lokal valuta

Betala för Asana från företagets bankkonto i svenska kronor utan extra kostnad.

Data migration

Överför nödvändig data till Asana från andra system med hjälp av externa verktyg eller vårt utvecklingsteam.

Konsultationer

Vi rådgiver gärna om alla frågor relaterade till helpdesket, Freshdesks funktioner och mörjligheter samt detaljer med att driva support i systemet.

Asana Elite Solutions Partner

Swedbyte erbjuder en kvalitetsservice för implementering och support av Asana
 • 1

  Certifierade specialister

  Hela teamet som arbetar med implementationsprojekt genomgår reguljär utbildning på Asana och bekräftar sin kompetens i produkten

 • 2

  Erfarenhet

  Swedbyte är den enda Elite Solutions Partnern för Asana i Norden och har en erfarenhet i att implementera olika typer av projekt

 • 3

  Strategi

  Vi utgår alltid från våra kundernas behov och genomför en grundlig processanalys innan vi börjar med implementationen

 • 4

  Partnerskap

  Vi arbetar nära Asana på alla nivåer, därför kan vi inom projektets ram involvera leverantörsresurser: customer success, lösningsingenjörer, tekniska specialister.

“Swedbyte is pivotal to Asana’s customers in Sweden, Norway, Denmark and more. Their depth of product knowledge and quality of support rivals that of Asana’s internal teams. If you are looking for a trusted advisor to set you up for ultimate success within Asana and beyond, look no further than Swedbyte! From small business to massive enterprises, I know we can rely on Swedbyte to give the absolute best to our customers.”

Mary-Patton Eisen
Head of Global Revenue Partnerships
Asana

FAQ

Vad innebär implementation?

Внедрение инструмента означает его полную настройку под ваши нужды и обучение администраторов и сотрудников ведению работы в системе. Результатом внедрения Asana, как правило, является готовая к работе среда для ведения задач и проектов с разработанными внутренними правилами использования продукта, а также обученные сотрудники, которые ощущают ценность внедренной системы для их работы.

Att implementera ett verktyg innebär att det blir installerat och anpassat efter era behov och att agenter och administratörer blir utbildade och redo att använda systemet.  Som regel resulterar Asana-implementeringen i ett färdigt projektledningssystem med en gemensam arbetsyta, interna regler för använding av verktyget samt personal som känner värdet i att använda Asana.

Vad betyder "process" i paketerbjudanden?

En process är en sammanlagd sekvens av handlingar som en anställd tar för att omvandla resurser eller data från ett villkorligt initialsteg till ett slutresultat. Ett exempel på en sådan process: en begäran om fakturering (från att skicka förfrågningen till att ta emot en faktura), genomföra en affär (från lead till kund), arbetsflöde (från en ny initiativ till en slutförd uppgift). Vanligtvis motsvarar en process ett projekt i Asana, men det finns mer komplexa fall som kan se annorlunda ut.

Vad innebär interna brukningsregler?

För att verktyget ska användas till max efter implementationen är det väldigt viktigt att personalen vet hur man gör. Till exempel, för att få en faktura använder sig företaget ettt speciellt formulär. Då behöver varje teammedlem veta att det är så och använda den regeln istället för att skapa nya former och projekt.  När vi implementerar Asana ägnar vi särskild uppmärksamhet åt dessa interna regler, för att undvika kaos och hålla ordning och redo i systemet.

Kräver Asana kontinuerligt support?

Nej, Asana är ett intuitivt och lättanvänt projektledningsverktyg system, så support krävs vanligtvis inte efter utbildning. Implementering hjälper er att spara tid med att komma igång, men det betyder inte att systemet inte kan ställas in på egen hand. Efter implementeringen används vår hjälp oftast av kunder om ett nytt team ska onboardas eller om företaget behöver ställa in andra processer.

Kan jag få en konsultation innan jag bestämmer mig för implementering?

Vi ger gärna en gratis konsultation för att gå igenom alla dina frågor samt berättar mera om projektet och verktygets möjligheter.

Har du andra frågor?

Kontakta oss

Senaste nytt

Aktuellt om Asana från vår blogg

Hur man gör teamarbetet mer effektivt: En komplett guide för resurshantering

Tips och verktyg för effektiv resurshantering från experter på Swedbyte och Asana

Nytt i Asana: mars 2021

Vi berättar om dom senaste uppdateringarna i Asana

Rapport: Asana “Anatomy of work index 2021”

En global studie om hur arbetetsprocessen har förändrats 2020 och vad man bör tänka på för att fortsätta växa 2021

Asana 'Anatomy of work index 2021'

Rapporten innehåller viktiga insikter i hur det nya normala har påverkat hantering av arbetsflödet och vilka problem personalen har upplevt under 2020. Och självklart det viktigaste – vad varje företag bör tänka på 2021 för att fortsätta växa och nå strategiska mål.
Hämta