Hur Zenegy framgångsrikt utökade sitt ingenjörsteam gånger fem med Asana

Avkastning på investering

  • Utvecklingsavdelningen växte gånger fem

Zenegy är ett interaktivt, molnbaserat lönesystem som återuppfinner hur anställda får sina lönebesked och spårar viktig information som timmar, helgdagar, utgifter, kontrakt med mer. Företaget grundades av Jes Tækker Stemann Brinch och Jacob Wandt, och förbättrar löneupplevelsen för alla – företag, revisorer och anställda.

Vi skapade Zenegy för att vi tänkte att det fanns ett bättre sätt för anställda att få betalt och följa sina löner så att de kunde planera sin framtid. Detta ledde till att vi byggde ett flexibelt löne- och HR-system med ny teknik som enkelt integreras med tredjepartsapplikationer för att minska administrationen för företag.”

Jes Tækker Stemann Brinch, VD och grundare

Behovet av att struktur för snabb uppskalning

När Kristian Haagensen började på företaget (sex månader efter att det grundades) för att leda produktutvecklingen blev det snabbt tydligt att hanteringen av teamets arbete i e-post, möten och chattar inte bidrog med den struktur de behövde för att snabbt utöka sina produkt- och ingenjörsteam. Teamet saknade den ansvarsskyldighet och tydlighet som krävs för att skapa en strömlinjeformad produktutvecklingsprocess och lansera funktioner med den hastighet som branschens tempo kräver.

För att stödja sin produktutvecklingsprocess visste Zenegys ledningsgrupp att de behövde ett flexibelt och anpassningsbart arbetshanteringsverktyg så att det kunde hantera en mängd olika arbetsflöden och skala upp allt eftersom företaget växte. Detta ledde dem till Asana.

Få ut produkter på marknaden snabbare med Asana

Nu spårar och hanterar Zenegy allt deras arbete – från företagets strategi till sprintplaner och supportfrågor – i Asana, vilket har gjort det möjligt för dem att skala upp sitt ingenjörsteam gånger fem på bara två år. Ingenjörsteamets sprintplaner är direkt knutna till produktens färdplan, som är baserad på företagets strategi, så att alla är tydliga med de viktigaste prioriteringarna och individuella ansvarsområden. Detta har gjort det möjligt för teamet att komma snabbare framåt och leverera de funktioner de har lovat sina kunder i tid.

Asana har gjort det möjligt för oss att framgångsrikt utöka vår utvecklingsavdelning till fem gånger dess ursprungliga storlek samtidigt som vi har hållit alla i linje med produktens färdplan och företagets strategi.”

Lämna ditt meddelande här. Vi återkommer inom en arbetsdag.

    Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att Swedbyte får lagra och använda mina personuppgifter (Privacy Policy).