Swedbyte är en värdeskapande återförsäljare med djup expertis inom våra utvalda affärsområden.

Grundades 2011

Under ett decenium har vi hjälpt företag med att lyckas med molntjänster.

2.000+

Vi hjälper över 2000 olika bolag och organisationer i olika storlekar och branscher.

100.000+

Ett mycket stort antal människor använder dagligen molntjänster som levererats via Swedbyte.

En stabil partner i Norden för ledande, globala molnlösningar. Vi har alltid ett tydligt fokus och skapar mervärden för våra kunder.

Swedbyte är ett svenskt bolag med huvudkontor i Stockholm som grundats av individer med lång erfarenhet inom IT- och kundservicebranschen.
Swedbyte är en återförsäljare som erbjuder det lilla extra. Att erbjuda det lilla extra innebär för oss att vi förutom att sälja licenser till molntjänster, vilka vi noga valt ut att samarbeta och arbeta med, erbjuder branschkunskap, konsulttjänster och har ett väldigt starkt kundfokus. De konsulttjänster vi erbjuder kan handla om strategisk rådgivning, implementationsprojekt, importarbete, utveckling, utbildning, support, och så vidare.
Våra styrkor är: kundservice, samarbete, projektstyrning och ITSM. Vi har goda relationer med ledande SaaS-bolag som erbjuder de bästa verktygen på marknaden.
Swedbyte är en Google Recommended Partner vid implementationer för Google Workspace (f.d. G Suite), Certified Preferred partner till Freshworks med deras verktyg inom kundservice som dominerar marknaden och Solutions Partner till Asana, en ledande lösning inom samarbete och projektstyrning.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Tveka inte att höra av dig till oss för att få reda på hur vi kan hjälpa er organisation.
Kontakta oss