Samarbeta i molnet

Nästan alla arbetsplatser har flera dokument, kalkylark och powerpoints som flyter runt i organisationen eftersom många behöver kunna komma åt dem och ändra i dem. Med vår hjälp kan denna process komma att bli mycket mer smidig.

Kontakta oss för att få reda på mer om hur ni kan börjar samarbeta i molnet på bästa sätt!

Visste du?

0 %

förlorar viktig arbetstid varje vecka på grund av onödiga eller inställda möten.

0 %

säger att de gör bäst ifrån sig i arbetet genom att samarbeta med andra.

I takt med att samarbete på arbetet blir allt viktigare, betonar nu ledande organisationer vikten av att kommunikation och koordinering fungerar utmärkt. Om gruppens resultat ska gå i centrum krävs effektiva verktyg för att skapa möjlighet för till exempel just kommunikation. Säg hej då till oändligt många interna mejlkonversationer fram och tillbaka, låt oss hjälpa er att bygga en modern och smidig miljö för samarbete och koordinering. Vi ser till att ni:

1. Blir mer produktiva
2. Når bättre resultat
3. Ökar nöjdheten hos medarbetarna

82%

uppger att produktiviteten blir lidande när de behöver spendera tid på att navigera i olika system för att hitta dokument och annat.

32%

har låtit bli att dela ett dokument med en kollega för att de vet att det kommer ta för lång tid att lokalisera det.

56%

säger att bristen på kommunikation är den vanligastre orsaken till att det skapas konflikter mellan olika avdelningar på jobbet.

85%

tycker att teamwork är mer värdefullt och framgångsrikt än individuellt arbete.

Hur kan vi hjälpa er?

Vi kan utforma en samarbetsvänlig arbetsmiljö där ni får lov att fokusera på ert faktiska arbete snarare än att administrera en struktur.
 • 1

  Workshop och analys

  Vi analyserar hur ditt team samarbetar och vilka utmaningar medarbetarna möter kring detta i det dagliga arbetet.

 • 2

  Implementation

  Vi bygger en miljö som bland annat innehåller er filhantering, där ni kommer att kunna samarbeta och koordinera på ett bra sätt. När vi har sett till att ni har kommit igång med lösningen på ett tryggt och säkert sätt, finns vi här för support och fortsatt partner.

 • 3

  Utbildning och support

  Vi ser till att ni blir bekväma att arbeta i den nya miljön och med verktygen.

 • 4

  Anpassad utveckling

  Ta hjälp av vårt team av utvecklare och skapa anpassade lösningar för att exempelvis integrera andra verktyg till er arbetsmiljö, på så sätt kan ni bli ännu mer produktiva.

Varför Swedbyte?

Swedbyte har varit Google-partner sedan 2011 och har sedan dess hjälpt hundratals organisationer i alla storlekar att onboarda Google Workspace
(f.d. G Suite).
Kontakta oss

Expertis

Våra produktexperter har bred erfarenhet och kompetens inom Google Workspace och har genomfört flertalet implementationer, migrationer och onboarding. Vi kan alla best practices!

De bästa verktygen

Vi erbjuder de bästa verktygen på marknaden som både är kostnadseffektiva och bevisligen ger arbetsplatser möjligheten att nå en ökad produktivitet.

Allt du behöver

Vi kan erbjuda dig paketerade lösningar då vi jobbar med flera av de bästa molntjänsterna och är vana att utföra implementationsprojekt kring dessa.

Global närvaro

Då vi finns på flera marknader samt är en del av det globala nätverket av Google-partners, kan vi finnas till för era medarbetare runt hela jordklotet.

Varför är det så bra att samarbeta i molnet?

Genom att välja en molnbaserad lösning blir det enklare att:

Få koll

Var tog Dokument_v1_final vägen? Är det Dokument_v1_final_final som gäller? Genom stabila samarbetsverktyg blir detta ett minne blott och ni behöver inte tappa viktig information längs vägen.

Få snabbare svar

Sluta jaga dina kollegor för att få input, med smidiga samarbetsverktyg ser du till att få de svar du behöver på ett snabbt och enkelt sätt.

pexels-photo-389818_cropped

Öka hastigheten och flexibiliteten

Idag måste vi vara snabba och flexibla, därför måste vi ha möjlighet att nå material och kunna synka med våra kollegor oavsett var vi befinner oss eller vilken enhet vi använder oss av.

Få tydlig kontext

Genom att kommunicera i ett modernt verktyg får du den kontexten du behöver och slipper spendera tid på att söka viktig inofrmation.

Rekommenderade produkter

 • google workspcae solutions partner sverige norge danmark

  Google Workspace (f.d. G Suite) är Googles verktygslåda för företag, med Mail, Drive, Docs, Meet, mm.

  Läs mer
 • Swedbyte - en strategisk partner till Asana

  Ett work- och project management-verktyg, som användas av fler än
  90 000 företag i världen.

  Läs mer
 • Swedbyte - en strategisk partner till Freshdesk

  Intuitivt, funktionsrikt och prisvärt ärendehanteringsverktyg som sänker era svarstider och ökar kundnöjdheten.

  Läs mer

Kontakta oss och få reda på hur vi kan hjälpa er med samarbetet

Kontakta oss