Byt ditt Google Workspace licensombud till Swedbyte

Med en omfattande erfarenhet i Googles verktyg för företag garanterar vi en smidig övergång till ett produktivt samarbete.

Google Workspace tillsammans med Swedbyte

Swedbyte är partner med Google och jobbar med Google Workspace (fd Google G Suite) sedan 2011. Vi har hjälpt hundratals företag att komma igång med Googles molntjänster för att få ut max ur paketet. Om du redan har en aktiv Google Workspace-prenumeration kan vi hjälpa dig att sänka dina kostnader och få ytterligare fördelar.

Oavsett er storlek strävar vi alltid efter att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder och erbjuder anpassade faktureringsalternativ med flexibla betalningvillkor baserat på era behov. Inga extra kostnader eller dolda avgifter tillkommer.

Sänkta kostnader

Betalning av Google Workspace-prenumeration via vårt företag kommer att minska dina kostnader med 10% det första året

Flexibel fakturering

Betala bekvämt mot faktura, i efterskott, uppdelat på kostnadsställen, etc

Så här går det till

Att byta licensombud till Swedbyte är enkelt! Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret, så tar vi fram en individuell offert för ert företag. När ni godkänt offerten registrerar vi era licenser hos oss och sen är det klart. Allt sker utan driftsavbrott och är 100% transparent för era medarbetare.
Byt till Swedbyte

Hur går processen till för att byta licensombud?

Efter att ni fyllt i formuläret skickar vi en offert till er. När ni accepterat offerten ber vi er att skicka er transfer token. Efter det är vi redo att flytta över er prenumeration till oss och Swedbyte blir ert nya licensombud. Vi fakturerar er därefter enligt överenskommenlse.

 

Om du redan har en förbetald förbindelse med ett Google Workspace licensombud kan du överföra dina licenser till Swedbyte i slutet av den förbetalda perioden.

Vad är en transfer token?

Det är en kod som innehåller en unik kombination av siffror och bokstäver för att vi ska kunna föra över prenumerationen till oss.

Var hämtar jag min transfer token?

Följ den här länken och logga in med administratörsrättigheter. För att skapa ett transfer token kommer ni behöva anger vårt Partner ID som är: C019gobyh. När ni klickat på knappen och bekräftat kommer skapas ett transfer token som är giltigt i 14 dagar.

Hur lång tid tar det att byta licensombud?

Det sker per omgående efter att vi fått ert transfer token och lagt in det i vår kontrollpanel.

Kommer slutanvändarna att märka någon skillnad i sina konton?

Nej, ert team kommer inte märka sågon som helst skillnad före/efter bytet till Swedbyte. Överföringen sker helt utan avbrott eller påverkan och det sker inga förändringar i er miljö eller hur verktygen fungerar.

Har Swedbyte tillgång till data i ert konto?

Nej, men när ni överför ert Google Workspace konto till Swedbyte kommer vi få som standardinställning möjligheten att lägga till eller ta bort användare, ändra användarnas uppgifter, sätta om lösenord och ändra organisationsenheter. Om ni inte vill ha hjälp med detta kan ni dock när som helst ändra inställningar för åtkomsten till ert konto så att vi inte har någon som helst access.

Hur gör vi om vi redan har ett befintligt avtal med löptid kvar?

Om ni har ett avtal med månatlig betalning i efterskott, kan vi oavsett avtalslängden flytta kontot till oss omgående utan något problem, men om ni däremot redan har förskottsbetalt för hela avtalsperioden måste tiden som återstår löpa ut flr att ni inte ska förlora pengar. Vi gör i så fall ett upplägg redan nu där kontot flyttas till Swedbyte på förfallodagen.

Vad händer om vi inte är nöjda med Swedbyte och vill byta leverantör?

Vi har 1000-tals nöjda kunder och är säkra på att ni också kommer bli det, men om ni av någon anledning ändå skulle vilja byta licensombud så är processen lika enkel som när ni bytte till Swedbyte. Hos oss sitter ni aldrig fast i åtagande som ni inte är nöjda med.

Har du fler frågor?

Vi är glada att hjälpa till om ni har ytterligare frågor. Fyll i formälet nedan så återkommer vi inom en arbetsdag.

Kontakta oss

Om Google Workspace

Läs mer om Google Workspace – ett verktyg för ett smidigt samarbete.

Läs mer

Swedbyte - en trygg partner för lokala och globala företag

interflora
Swedbyte partner - Metria
Bredband2
lansforsakringar
Swedbyte partner - Liber
Swedbyte Partner - Burger King
Swedbyte partner - MediusAscendo