Uppdateringar i Freshservice, oktober 2022

freshservice updtaes oktober

End-of-Life Asset Field

Kategori: IT Asset Management 

Administratörer kan nu spåra, automatisera och rapportera om slutdatumet för en asset life med hjälp av standard end-of-life asset field.

Varningsfält (Alert) i Ticket Workflow Automator

Kategori: IT Operations Management

Användare kan nu komma åt Alert egenskaper för en Alert kopplad till en incident i Workflow Automator. Fram till nu fanns denna information i ärende beskrivningen. Nu kan man trigga e-post meddelanden, lägga till anteckningar och beskrivningar som innehåller Alert information. Utöver det går det att vidta andra automatiska åtgärder baserat på en incidents primära Alert information.

Läs mer här.

Analys av Alert innehåll i email

Kategori: IT Operations Management

Användare av Alert Management-modulen som väljer e-post som en kanal för varningar kommer nu att kunna analysera e-post innehållet och tilldela värden till Alert egenskaper baserat på angivna villkor. Komponenter i e-post meddelande som ämne, från, till och brödtex kan analyseras och mappas till metriskt namn, metriskt värde, resurs, nod och allvarlighetsgrad.

Läs mer här.

Lämna ditt meddelande här. Vi återkommer inom en arbetsdag.

    Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att Swedbyte får lagra och använda mina personuppgifter (Privacy Policy).